Pictured:

O grupaciji Zefarm, d.o.o. je osnovan pod ovim nazivom 1992 godine kao jedna od prvih firmi na farmaceutskom tržištu BiH uključenih u uvoz i distribuciju lijekova i sanitetskog materijala.

Zefarm d.o.o. u današnjem obliku izgrađen je na ostacima infrastrukture Sanitasa iz Cetinja
Home > Novosti > DELAROM Delarom kozmetika

 

Delarom Paris je nova generacija proizvoda za njegu kože koju je kreirala porodica Bennet. Dugogodisnje iskustvo starijih članova porodice koji su velikim dijelom bili zaslužni za kvalitet I uspijeh kozmetike kao što je Decleor, Darphin, te svježina i mladost nove generacije kreirali su zajednički novi brand - DELAROM. Njihov koncept je inspirisan bogatstvima fitoterapije, aromaterapije i aromakologije. Cilj je bio kombinirati principe efikasnosti, harmonije, balansa i zadovoljstva. Delarom kozmetika se odlikuje potpuno prirodnim sastojcima, laganih tekstura, sa suptilnim, ali izuzetno privlačnim aromama. Tri riječi koje odlikuju Delarom kozmetiku su PRIRODA, AROMA, I LJEPOTA.

 

Očekujemo Vas na promociji DELAROM kozmetike u Zenici, Sarajevu i Tuzli. Za detaljan pregled aktuelnih promocija kliknite OVDJE

 

 Za više informacije kontakt email je [email protected].

 

 

 

 

 

Kalendar događaja
28 August - 2 Septembar 2010> | 70. Internacionalni kongres farmacije i farmaceutskih nauka
Septembar 2010> | DELAROM kozmetika u apotekama
Uskoro | II Kongres farmaceuta Bosne i Hercegovine