Pictured:

O grupaciji Zefarm, d.o.o. je osnovan pod ovim nazivom 1992 godine kao jedna od prvih firmi na farmaceutskom tržištu BiH uključenih u uvoz i distribuciju lijekova i sanitetskog materijala.

Zefarm d.o.o. u današnjem obliku izgrađen je na ostacima infrastrukture Sanitasa iz Cetinja
Home > Ostalo > Obrazovanje i karijera Obrazovanje i karijera

Kao jedan od strateških ciljeva Zefarm d.o.o. prepoznaje značaj i ulogu uposlenika kao ravnopravnih partnera u ostvarivanju definiranih ciljeva kompanije, ali i pozitivnog uticaja kako na lokalnu tako i na širu zajednicu.

 

Kroz vlastiti Program stipendiranja do sada je prošlo više od jedne trećine uposlenika, a koji stimulira kontinuirani priliv visoko obrazovanog kadra sa uvijek svježim idejama, znanjem i entuzijazmom. U ovaj program je trenutno uključeno 12 osoba budućeg visoko stučnog profila.

Na godišnjem svjetskom Kongresu farmaceuta, uvijek je prisutan jedan ili više članova naše grupacije, te na ovaj način stimuliramo konstantno stručno obrazovanje.

 

Ukoliko ste zainteresovani da postanete dio našeg tima, i mislite da svojim znanjem, pozitivnim stavom i željom za napredovanje možete doprinjeti razvoju naše kompanije prijavite se na odgovarajuci oglas:

 

Jedna otvorena pozicija.


U slučaju da trenutno nemamo otvorenih pozicija, ili ukoliko ista ne odgovara vašem profilu, Vaš CV sa kratkom molbom možete poslati na našu email adresu [email protected], a mi ćemo isti pohraniti u našu bazu podataka, te ukoliko se ukaže potreba mi ćemo Vas rado kontaktirati.

Zefarm Grupacija
Kalendar događaja
2. Septembar- 8. Septembar 2011> | 71. Internacionalni kongres farmacije i farmaceutskih nauka u Indiji
Aktuelno> | Promocija DELAROM kozmetike u apotekama
7. februar | Nova esencijalna lista ZDK